Speeding cars

Det går fort nu.
Tänk, om en vecka sitter jag här och har sommarlov!
Jag tror inte jag har förstått riktigt än.
Men ah, det känns ändå lite lättare, fast jag har varken sommarjobb eller något annat direkt planerat.. Vi får väl se hur det blir med båtturen på göta kanal och allt annat.. Inget P&L för min del, jag är segast på att köpa biljetter som vanligt. Fuck! Aja, jag får väl ta vara på mig själv och dom omkring mig och göra något bra av den här sommaren iaf : )

Nu är jag snart klar med sista skolarbetet också, kan ni tänka er eller?
jag måste ha gjort minst 40 arbeten på 5 veckor :O det är helt otroligt.. aint it?
Aja, jag kanske bara drömmer. Vaknar upp imorgon och inser att allt bara var en dröm, en mardröm, en saga, en bra dröm.. Jag vet inte faktiskt. Jag känner inte mycket just nu. Bara träningsverken i alla muskler och smärtan i min axel. Men Linn gjorde mig glad igår när hon berättade hur imponerad hon var av mig, att jag hade klarat allt.. :)

She

Är det inte lite lustigt hur allt kan kännas så himla hemskt och illa som det bara kan när man går och lägger sig, och sen vakna med världens bästa humör fast man bara sovit drygt två timmar?
Jo, det tycker jag iaf. Men även om mitt humör har varit pissigt värre emellanåt så tycker jag ändå att det här har varit en helt okej dag, eller till och med en väldigt bra dag. Jag är glad, eller jag var glad, nu är jag mest trött och okoncentrerad. Lite på villovägar så att säga..

Ah, men Sabina är nog dagens lirare... Eller något, för bra är hon! Står ut med mig fast jag är sur som en citron, vi gick på stan och jag hittade massa trevligt :) Sen promenerade vi till folkparken där vi spenderade eftermiddagen med sol, plugg(endast för min del), massa bra musik, en boll, lite gräs och tre små trevliga pojkar :) Därefter promenerade vi vidare hemåt, eller hon till mormor och jag hem.. Sen fyllde jag på energin och begav mig ganska direkt till stallet, red, och myste lite med noak och sen hem igen, för att äta, duscha och ta det lungt. Skönt.

Och ah, trots att jag gjort två prov och en redovisning känns det som en såndär dag som man skulle vilja uppleva om och om igen, bara för att den var så härlig på sitt lilla vis.! Lite sådär lagom sommrig.. eller ah, nu känns det att sommarlovet närmar sig. Skönt. Det behövs verkligen..


Out of bounds

Fan.

Inte nu igen.
Dumma jävla skit.
Det får inte gå åt helvete.
Jag orkar inte med det.
FAN

Det känns som om allting kommer att explodera, splittras i bitar som kommer vara omöjliga att få ihop på rätt plats igen. Varför blir det alltid såhär av en eller annan anledning, när allt man vill är att må bra? Skit.

Obsession

image12Här skränar skatorna högt, solen bländar genom fördragna fönster, jag är trött. För många timmars sömn får en bara att tänka på allt för skumma saker när man vaknar. Men ibland brukar det ju vara skönt att vila ut, men inte nu, nu vill kroppen vara aktiv 24 timmar om dygnet, hjärnan vill att den ska röra på sig mer än den orkar och hjärtat hänger inte med någonstans. Tänk om allt kunde sammarbeta någon gång, då vore allt mycket lättare.

Don't act like it's not happening
As if it's impolite
To go and mention your name
Instead you'll just do the same
As they all do, and hope for the best...

<Arctic Monkeys - Dancing shoes>

Going on

Jag ser någon jag inte känner igen, men som ändå känns så bekant. Någon som jag vet allting om, men som ändå inte känner mig. Alla ser glädjen hon utstrålar, men jag vet att det inte alltid är glädje. Det finns bättre saker än så, men dom vågar hon inte släppa ut. Hon är feg, och okänd. Och hur kan jag säga så om någon jag inte känner? Jag tror jag känner henne bättre än jag vågar inse, men jag känner inte igen henne längre. Hon har blivit så annorlunda att det är svårt att se vad som har funnits där, eller saknats. Men ändå är hon så bekant.


Sleepless again

Why don't you see through me? 
I can't let you don't see.
What's inside, what's inside.
Me.

Jag tappar greppet, förlorar ett av alla steg. Hinner inte med att ta hand om mig själv, så som jag kanske borde.
Men jag har en vän som lyfter upp mig när jag behöver, men ibland är det inte tillräckligt. För monstret är starkare än både mig och min vän, det gör ont att inse. Men jag vet ju att det är sanningen, så det är bara att bita ihop och kämpa vidare.

Very loud

Jag vill bara skrika!
Av vilken anledning vet jag inte riktigt. Det skulle bara var skönt att skrika högt och gällt!


Det kanske beror på solfrossan..
Jag brände mig nämnligen lite när jag var hästskötare på norf under förmiddagen..
Men Chess och Felicia vann, så det var det värt :D

Om en timme ska jag träffa Simon :)
Som var grym igår på kulturkammaren, det var roligt att höra massa band..
Och träffa Lejla, Linnéa och c.o :)
Det borde göras oftare.
Galet med glädje tycker jag om!

Kom hem nu

Det känns ensamt i allt vimmel, bland alla människor som finns runtomkring. Alla kommer allt närmare, men jag tappar kontrollen vilket oroar mig. Jag vill inte bete mig hur som helst, eller vara vem som helst. Jag vill inte sväva omkring på moln utan tanke på vad som händer med andra, allting runtomkring. Det känns ensamt att hitta en väg som känns rätt att gå, men som leder en vilse någonstans ändå. Det är tomt här, jag vill inte leva isär. Jag vill vara hel, utan att vara beroende. Jag vill hitta den del som fattas mig, den del som jag behöver för att ta ett steg framåt till. Det lilla som saknas mig.

Men jag har Noak i vilket fall och han gör mig glad :) Och träningsverk, vilket enbart är positivt :) Det är lördag också, vilket innebär vila, shopping, och en trevlig kväll! Kan inte bli mycket bättre tror jag.. Vi får väl se....

You are dreaming

Say what you say, I am listening, I am all ears.
But if you still belive I'm thinking of you
you are dreaming, yes you are dreaming.

Jag är klar med mitt projektsteg i engelska!
Efter mycket ångest, en hel del frågetecken och jobb har jag lyckat bli färdig. Ska till skolan snart och redovisa. Men nästa gång ska jag börja i tid så jag slipper få sån panik. För det blir ju bra om jag bara tar det lungt, någon vet ju om det. Men har lite svårt att inse sådär...

Jag red Malins ridlektion igår, barbacka i mjukisbyxor på fältet. Och jag satt kvar och det gick bra, var mysigt och jag har träningsverk och sådär. Härligt! Ikväll är det ridning igen, fast vi hoppar. Så imorgon blir det ännu mera träningsverk, passar utmärkt när man ska köpa lampa och försöka hitta lite kläder :) Sen försvinner jag väl ut någon gång på kvällen kanske, antagligen till kulturkammaren. Vi får se vad min energi räcker till.

Men jag känner mig lite starkare nu. Fast det är väl bara illusioner som vanligt. Men ah, jag hoppas att det inte är det. Det är ju sommar snart. Knappt två veckors skoldagar kvar, härligt. Men desto mer att göra på lite tid, aja ingen panik var det. Jag klarar minsann det här. Och jag förtjänar verkligen det här sommarlovet! MASSOR!

Running away

Åh, it feels like this day will never end.

Don't now were to go.
Don't now what to show.
I'm pretty far away, from here.
No, I wont you to be there.
I wanna spend some time on my own.
I wont to feel so down, down.


>Kim


Come on eileen

Arrggghhh!
Varför ska det alltid komma något och förstöra glädjen.
Aja, man får vara nöjd med det lilla man får.
Och det man klarar av.

Jag känner mig ändå lite lättad.
För jag har kommit igång med mitt engelska arbete, som ska redovisas på fredag. Och så har jag kompleterat samhällskunskaps grejen, och fått ännu ett Nationellt prov i tyska gjort. Och tema redovisningen gjorde vi ju igår. Så ah, skolarbetet går ju framåt, trots det känns det som att det är mängder kvar.. 9 arbeten.. eller 3 prov, 3redovisningar och 3 inlämningar.

Och jag känner inte alls för det här nu.
Men ah, sånt är livet.
Plugga vidare.
Om 2  veckor och 1 dag är det lov.
Så ah, det är bara att bita ihop.
Inte ge upp nu.


Utan dina andetag

Jag tänkte mig ett sånt där överkänsligt inlägg på väg hem förut, men nu när jag ska skriva är jag helt tom i huvudet. Så det blir inget sånt. Det blir det gamla vanliga "idag-har-jag-gjort-det-här"...

Började dagen med att komma 5 minuter tidigt till skolan! (det är första gången sen jag började gymnasiet tror jag) Sen redovisade vi uppdraget, fick bara positiv kritik :D (i gruppen dock, så man vet ju aldrig hur bra/dåligt man själv presterade) Sen slutade vi, så jag kilade ner på stan med Milla och sen kom även Sabina. Jag beställde klipptid (dumt,dumt) Jag gick lite till på stan med Sabina och Tina (blev dock ingenting köpt) Sen hämtade jag min cykel och cyklade till Eber för att möta min blonda lilla vän och tillbringa eftermiddagen/ kvällen där. För att sedan cykla hem, i spöregn, och sedan plugga engelska (vilket jag inte har börjat med än :O )

That's all.. I think.

Du hade tid

Nej, du spenderar tid på sådant du inte borde.
Är inte det lite väl onödigt?
Du förstår inte riktigt vad du håller på med.
Det är inte sådant du brukade göra.
Vart tog ditt verkliga jag vägen?

Det vet du säkert inte heller.
För du är helt vilse i pannkakan.
Flyter iväg på okända spår, ut ur zonerna du kunde kontrollera.
Vad är du utan din kontroll egentligen?

Nej du, inte mycket.
Du är inte ens du.
Du är någon helt annan.
Så ge upp nu.


Hugger i sten

förlåt, men jag kan bara inte hålla det inne just nu.
Fan, vad ont det gjorde.
Jag trodde verkligen inte att äsch, jag överreagerar och är tragisk.
FAN! Nä, jag hittar inga ord.

Att känna en saknad så stark.
Att veta att man inte räknas.
Att känna skuld trots allt.
Det är inte rättvist.
Det är orättvist.
Det sårar något enormt.
Och innerst inne vet man att ingen bryr sig.
De lever sina liv och tar världen med storm.
Men det gör ändå ont att veta att man inte finns.
Trots att man alltid funnits där.
Varit en av dom.
Det gör ont att inte kunna göra om.
Misstag man ångrar mer än allt.
Allt som någon gång haft en mening för ens liv.
För någon annans öde eller drömmar.

För några år som var fulla av vemod och sång
För allt jag aldrig var en gång.

>Kim

Åt samma håll

Trots att jag hade beslutat mig för att stanna hemma och ta det lungt/ sova igår kväll lyckades Sabina tvinga med mig ut på äventyr. Och jag tror inte jag ångrar det. För det var en såndär kväll man kommer se nostalgi i när man blir lite äldre, som allt jag skrev om igår om ni minns..


Men idag blir det nostalgi med Lars winnerbäck i högtalarna och utrensning bland gamla kläder. För jag har insett att hur mycket de där kläderna än bär med sig, så måste jag släppa det och gå vidare. Visst betyder minnena mycket för mig och jag vill inte glömma dom, men hur skulle det se ut om jag kommer i samma kläder som för fyra år sedan om ett år ? Inte så väldans kul, med tanke på att kläderna antagligen är urtvättade, för små, och inte alls så passande som de var då. Men det är svårt, jag avskyr att ta farväl. Speciellt av tider som var vackra, betydelsefulla och levande.

Fast det känns ändå som om jag är påväg mot en sådan tid nu också, och det får mig att vilja släppa lite på gränserna och utforska livet lite närmare. Våga göra saker och vara mig själv. För det är ju faktiskt det jag vill egentligen. Men som sagt, det är bara jag själv som hindrar mig. Därför är det nog rätt bra om jag släpper taget nu, och försöker falla.  PÅ PLATS!


Closer

Jag tror att jag vet.
Att jag tycker om att lyssna när andra spelar gitarr.
Och lite nostalgi infann sig när vi bläddrade bland papper med låtar som har blivit spelade vid speciella tillfällen, eller sådana tillfällen som helt enkelt inte har haft någon egentlig betydelse, men som har blivit betydelsefulla bara för att de är enormt sällsynta och glada. Det var inte lite nostalgi, det var mycket.
Men så är väl livet, det finns alltid någonting man ska sakna, minnas och vara glad för att man fått vara med om. Det är jag nog. Men jag saknar vissa delar så enormt mycket, att jag skulle göra vad som helst för att bara få komma till ett sådant ögonblick, en sådan dag, en timme, eller bara ett par minuter. Det är först när det är försent som man inser hur mycket allt betydde. Det är något jag har lärt mig i vilket fall, så nu ska jag försöka lära mig att uppskatta det jag har, medans får vara med om det.


With you

Att svälja sig själv, eller äta upp någon annan.
Egentligen vet jag inte riktigt vart jag vill komma. För hur mycket jag än tänker på allt och inget, så kan jag inte få ut det så att det är begripligt. Kanske är det bra? kanske inte..

Ett tag ibland brukar jag träffa någon som får mig att inse att den jag är idag, inte är den jag vill vara. Den får mig att inse att hur mycket jag än försöker inbilla mig att det så, är det allt annat än sanning. För jag möter någon som ser styrkan i mig, någon som vet att det finns något inom mig som vill leva, i frihet. Utan att bli kvävd av allt och alla. Och jag kan nog inte säga att det finns någon som hindrar mig egentligen. Bara jag själv.
Bara allting som spökar inombords, som sliter mig i stycken med alla tankar och ord som blir allt tyngre, rösterna allt högre. Trycket som blir så starkt, så outhärligt att jag bara vill skrika. Vända ut och in på mig själv och skära bort allt. Tömma ut allt som inte borde vara där, allt som får mig att säga emot mig själv, det som hindrar mig.
Och jag hatar er för att ni inte kan hjälpa mig, för att jag inte tillåter er att se. Och jag hatar mig för att jag inte kan förklara, eller låta er hjälpa mig. Men så länge jag är såhär, så kommer inget bli som jag egentligen vill, ingenting.
För jag bryter sakta ner mig själv, jag kväver allt jag vill, för att någon en gång sagt att jag är en egoist. För att någon sa att jag inte har något att må dåligt för, att det hela tiden finns andra som har det värre. Och jag hatar mig själv för att jag lyssnar och tar till mig saker jag inte vill höra eller kännas vid.

Om jag bara hade styrka, skulle jag leva mitt liv.


Jag är en vampyr

Ja, lite gladare blev jag på er när jag såg att antalet besökare har ökat till samma nivå som vanligt igen :)

Desto mindre glad är jag på min mage, och mitt illamående.
Och min usla kraft att inte ge upp.
Skrämmande nog fick jag också näsblod igår, usch.
Spöket är starkare helt enkelt.
Det är bara att inse att det är så.
Hoppas kraften återvänder snart.
Det är tungt.

Lost and found

hur kan man sakna något man aldrig riktigt har haft, eller vet hur det är?
Jag förstår inte riktigt. Och jag tror inte jag kan förklara heller. Det är bara ännu ett spöke i mitt huvud.

det är en tung dag. Jag mår illa, jag mådde illa när jag vaknade, jag har mått illa hela dagen. Det är jobbigt.
Men jag gick till skolan, och vi jobbade med uppdraget, länge. Sen åkte jag hem, somnade och sov i tre timmar, fast jag skulle gå på stan och åka till vrinnevi och gå med lisa :( Men nu ska jag iaf försöka orka ta mig till och från stallet, pyssla lite med Noak och åka hem och sova igen.

Egentligen borde jag sitta hemma och plugga, men jag orkar verkligen inte. Inte när jag mår såhär illa. Usch.
Jag räknade nyss ut att det är 14 dagar, uppdraget, projektstegen i tyska och engelska, två prov och två inlämningar kvar. Alltså 7 arbeten på 14 dagar. Hm, inte så farligt. Det ska jag minsann klara, för sen är det sommarlov, och fy fan vad jag längtar.

Men jag är rädd.
för att falla igenom igen.
det vill jag inte.

Kiss me

Nej, lite besviken blir jag allt på er.
Jag som blev så glad i måndags när jag kollade bloggen och insåg att mina bevakare hade stigit enormt, men det var visst inte tillräckligt intressant... för när jag väl skriver ett inlägg som jag tycker verkar något sånär intressant att läsa och ändrar utseendet på bloggen, så rasar bevakarna radikalt. Hur är det möjligt undrar jag då.

fast iof så kan jag ju inte kräva att jag ska ha ett visst antal bevakare varje dag.
Lev era liv!


Jag har tänkt fortsätta med boxningen nu :) köpte tandskydd idag, och det är ett steg framåt, ain't it ? Så från och med på måndag tränar jag måndag och torsdag maj ut, sen blir det bara onsdagar efter som det blir sommaruppehåll så småningom.. Och påtal om träning så var jag duktig och sprang imorse, eller vid lunch, but the point is att jag tränade. Sprang mig svettig och gjorde armhävningar, sit ups osv.. det var skönt det :)
Sen moppade jag mig in till staden och träffade Simon :)

Och nu ska jag kolla lite mejl osv, sen tänker jag planera min morgondag.. och plugga lite faktiskt :)
hoppas ni kommer tillbaka mina kära bevakare!
Jag behöver ju er för att klara mig i livet, eller det blir ju förståss mer värt om ni kommenterar.. skriv bara något som flyger in på era näthinnor ibland. Vad som helst gör mig glad! :D

Never satisfied

Here is the answer
if you maybe wonder
why I have been acting so strange.

image8

Det har varit alldeles för mycket skolarbete ett tag, eller i stort sett sedan i vintras.
Jag har varit så upphetsad över att jag inte skulle klara det att jag har pressat mig själv till det yttersta. Jag har glömt bort mig själv, Kim ligger någonstans i ett dike och väntar på att någon ska märka att hon är borta, på att någon ska plocka upp henne.

Men nu någon gång, då det börjar avta med allt skolarbete börjar någon märka att Kim är borta, för så fort någon inte pluggar går allt åt helvete. Eller det är så det känns i vilket fall, för någon har glömt bort vad att leva innebär. Och det innebär en hel del panik, ångest, stress, dåligt samvete osv. Samtidigt som hon lever mer än på länge.
Fast det är jobbigt att ta itu med allt på en gång. Samtidigt som någon måste tänka på att inte göra illa andra, eller sabba mera för sig själv. Någon befinner sig alltså i någonslags panikartad fantasivärld just nu, hon vet inte riktigt åt vilket håll hon ska gå. För hon har glömt bort var verkligheten är, den verkliga verkligheten. Men hon har lovat sig själv att hon ska göra allt för att komma ut igen, för hon kommer att sprängas i bitar om hon fortsätter som hon har gjort den senaste månaden.


17

DET ÄR  lite mer än TRE VECKOR KVAR TILL SOMMARLOV! :O

och jag vet inte riktigt hur jag ska se det.
det är sjukt, jag räknade arbeten förut, på lisas begäran och kom fram till..

HÅLL I ER HÅRT!

att jag har lyckats göra 21 arbeten/prov/redovisningar på 5 veckor.
det låter inte så mycket eller hur.. inte i mina öron iaf.
Men 9 stycken av dem lämnade jag in förra veckan.
Och nu känns det helt konstigt.

Men ah. det är 17 skoldagar kvar, sen är det sommarlov.
Och det ska fan bli en bra sommar!

Want to Cannot help But Dance

HEJ JAG HETER KIM OCH HATAR SKOLARBETEN!!!!!!!!

någonting i mig har gett upp.
allt.
Jag vill göra vad som helst men inte plugga.
Eller nej det vill jag inte..

Jag vill flytta till Afrika och leva i frihet med elefanter.
Det är vad jag vill.
Jag vill slippa se en dataskärm igen!
Jag vill slippa se en skolbok eller ett vitt papper!
Jag vill inte höra talas om tyska igen, aldrig mer.

Fan att skolan ska ta så jävla mycket tid.
JAG VILL LEVA!
nu är jag mer mekaniskt inställd på att jag måste plugga.

Och bara för att jag har haft så mycket att göra lyckas jag bli sjuk så jag inte kan träna, så nu har jag STÖRSTA ångesten för att jag inte har tränat annat än ridningen på fyra veckor. Snacka om att allt känns hemskt.
usch, jag vill inte leva såhär. DUMMADUMMADUMMA

En idiot som jag

Igår kändes som en tung dag, med alldeles för lite sömn under natten, lite för mycket skolarbete att göra och på tok för lite tid för annat. Men faktum är att jag klarade mig igenom dagen rätt bra ändå, försov mig till basgruppen, för att sedan komma till tyska grammatiken (som var inställd, vilket jag egentligen visste om, men var alldeles för trött för att komma ihåg), så det blev till att plugga naturkunskap till provet istället. Ganska bra gjort, för att sedan knalla en trappa upp och skriva provet, efter det och lunchen skulle vi bege oss till Hagagymnasiet för att se på "länge leve livet" (en film om rattfylleri) och sen fick jag knalla hem. Jag började plugga direkt och gissa vad jag hann med ? :O

Jorå, jag lyckades hinna:
Filmidén (fast iof, den gjorde jag i skolan)
Skriva engelsk låttext
Insändare
Debattartikel kladd

Innan min far kom hem, alldeles för sent mot vad han hade lovet. Så det blev ingen båt. Men det blev två timmar i stallet och en cykeltur hem :) Fast påväg hem stannade jag på himpafältet och träffade lite trevliga människor. Det var skönt att vara ute så länge, i härligt väder faktiskt. Sen cyklade jag hem minsann.

Och jag vet inte, men jag fick en känsla av att det här är det segaste blogginlägget jag skrivit.
Men min känsla är borta och jag vill skriva. Så vad gör man ?

Det börjar dock bli lite ont om kommentarer, för jag ser att det är en hel del som läser bloggen.
Kommentera vad ni vill, ge mig lite tips och idéer på vad ni vill läsa eller se här i bloggen.
Jag behöver inspiration!


Here is gone

Jag ska plugga!
Alla är chockade, står på händerna och skriker.
När jag är klar med den här terminen kommer jag aldrig vilja plugga igen.
Fast jag börjar se det på annorlunda sätt nu.
Jag tror jag börjar se allt på annorlunda sätt.

frågan är om det är bra..
Men det är väl klart att det är bra!
Hela jag är bra.

jag vet bara inte hur det känns, eller vad det är.
Men jag är det.
Någonstans, ibland.
Eller alltid.
Fast jag inte vet om det.
Och det är ju bra det med.
allt är bra


Dom andra

Jag var hos tandläkaren.
Och när jag kom in där.
Spelade dem Kent på radion :)
Jag blev glad och hela tandläkarbesöket gick åt till att tänka på Kent.
Härligt.
Han sa att mina tänder var perfekta! :O

Mötet med Karin gick bra, det med Carola med antar jag.
Men jag är splittrad igen.
Vet inte vad jag vill.
Och vad jag borde lita på.
Vad har haft rätt förut ?

Sen insåg jag hur sjukt mycket jag har att göra.
Panik?
Äsch, ta det lungt, jag klarar det här.
Det kunde ha varit värre?

Har ingen inspiration till att skriva, när jag måste.
En låttext på engelska och en filmidé till en dokumentär.
Nej, ingenting finns som borde finnas.
Helt blankt.
Hjälp?


Dancing in the moonlight

Jag vet inte vad jag ska säga, jag kanske borde sluta blogga.
För det här ger absolut ingenting längre.
Bara massa ångest för om jag skulle "råka" skriva fel saker, och ångest om jag inte skriver.
Ah, sluta blogga kanske vore något.

Då får jag ju lite mer tid för annat.
undrar om jag vill ha det eller inte.
Kanske.
det tål att funderas på.

Och egentligen borde jag plugga, eftersom jag var slö förra veckan. Men nu när det har varit fyra dagars ledighet så känns det så meningslöst att plugga igen. Jag har tappat lusten helt, med det mesta tror jag.
Fast det har varit fyra roliga och aktiva dagar :) Trots att jag inte har kunnat träna på ett par veckor pga förkyldning så har jag ändå vandrat omkring som en levande zombie under dessa veckor. Och en anledning är väl just skolan, det är trist men sant, har så mycket att göra att jag inte har kunnat ta mig tid för att vara sjuk, så då får man dras extra länge. Sen att man smittar ner folk i närheten, så att det kommer tillbaka till en själv igen är ju också något att lyckas med. SMART! Åter till det jag egentligen tänkte skriva om, mina aktiva lovdagar.

Onsdag: bestod av en hel del plugg och massa stress, Grillkväll hos Lisa :) för att sedan fara vidare till eksund, men kvällen blev lugn och mysig vid en brasa, med musik och några vänner på Q istället.

Torsdag: Var ute en sväng på djurön och pysslade om min fyrbenta lilla vän, SESAM :) Sedan bestämde Lisa och jag oss för att åka och titta/lyssna på Timo Räisänen på borgen på kvällen. Där träffade vi även Sabina den fina, Linnéa den glada och deras mycket trevliga vänner, mycket dans, glädje och svett blev det, sedan var lisa tvungen och gå, men jag fick trevligt sällskap ändå. Jag pratade och kramade på Timo, fick Autograf och köpte skiva och pins. Mycket trevligt :)
Fredag: Pluggade och spenderade en hel del tid med syster, för att sedan bege mig till stallet, och sedan stressa hem och vidare till Kulturhuset, där det bjöds på sång och dans. Massa trevligt blev det :)
Lördag: Dagen spenderades ute på djurön, med SESAM :) för att sedan bege mig inåt staden på kvällen, till Q även denna kväll, sedan följde folket med mig hem, promenad genom stan mitt i natten är alltid trevligt. Genom dimma som svalkade härligt. Efter lite filmtittande och småprat begav sig alla utom en hem, och det var dags för sängen, men jaaa, sömn vet jag inte om det blev mycket av... That's life :)

och nu sitter jag här, en söndag, efter alldeles för lite sömn, hemkommen från stallet och funderar på om jag ska ringa lisa eller plugga allt jag borde.. Men jag tror på det första alternativet, det känns mest lockande :)
Puss


Step on you

Lithium Empress spelade på kulturhuset igår, och en rad andra band som också var bra.
Jag var glad ett tag där. Och ett tag när vi var och lyssnade på Timo i torsdags.
Men allt känns så långt bort, den där glädjen. Jag ser den inte fast jag vet att den har funnits där.
Det är tungt att det är så. För jag vill ju vara glad. Hela tiden, men det går inte, allt tar emot.

Och jag har nog ingen lust att skriva något längre, allt sprack.

Ska ut till landet nu, sen åker jag moppen in till stan och träffar Lisa och åker till stallet.
Det blir bra. Då slipper jag tänka.. förhoppningsvis. Jag behöver Lisa för hon är bra <3

Allt annat tar vi en annan gång.

RSS 2.0