Always Where I Need To Be

Kanske inte, men samtidigt. Förvirrande. Glatt. Smärtfyllt. Ljummen luft, vårkänslor. Skoskav, nervositet, konditionstest. Nationella prov, redovisningar. Slipande och lackande. Hästar, Stall, vänner, familj. Det händer mycket. Läskigt att bli stor, men lättare än man tror. Att ta ansvar, läsa. Göra allt man ska. Jo, jag klarar det. Allt kommer att gå bra. Dans, Ungdomsgrupp, Ridning. Hälsa på gamla tider, minnen med mera. Jag uppdaterar er när jag har tankarna under kontroll. Nu borde fokus ligga på svenska pluggande. Men sömn är nog viktigare. Allt annat ordnar sig förr eller senare.

Se på mig nu, vad tycker du?

Jag tycker det blev en bra helg trots på tok för lite sömn. En bra måndag blev det med, trots svårt att ta sig ur sängen, som förövrigt aldrig har varit skönare! Mycket att göra, och start med nationellt skriftligt prov i tyska fick dagen att rulla för fullt, hann med skola 8.00-16.30, träning, plugg, övningskörning, stall, övningskörning och dusch, plus ett par timmar här, som skulle spenderats i sängen! Men så är det. Jag är glad och lever, det är positivt. På lördag kommer det säkert förstärkas ytterligare, så då är jag gladare än gladast på söndag förhoppningsvis! om inte annat för att det väntar en hel veckas lov, plus en dag! :)

Lejonhjärta

Tack för allt, för att ni gjorde min dag oförglömlig på ett flertal vis!


Tankar på vad som var, vad vi har, vad vi är, hur vi gör.
Ni fyller mig av lycka som bara glädje gör.
Jag är stark nu, tror jag i vilket fall.
Tror på glädjen, med framtiden som mall.
För nu får ingen falla, allt ska rulla på.
Men ändå fortsätter jag undra hur livet är,
när man är två. Varför då?
Jag klarar mig ju bra, precis som jag vill vara.
Ensam är stark intalar jag mig om och om igen.
Allting ordnar sig är ett mantra, talas högt, väger tyngre.
Ändå inbillar jag mig att allt var bättre när man var yngre.

Is this the life

you ask me about the future and what I think it'll bring
I freeze up and can't think of a single thing

Världens alla bekymmer lämnar min hjärna, försvinner ut ur min kropp när jag står där och hoppar bland musik, skrik, svett, glädje, tårar, öl och glassplitter. Tankar på förflutet och framtid finns inte, det är bara nuet, det viktigaste är att skrika högst, vara gladast, och hålla koll på vart folkvågen tar vägen så man inte ramlar omkull av allt tryck. Och så musiken förståss, där står jag och suger in glädjen som en liten svamp, härligt är det. Och Hives kunde inte ha varit mycket bättre, eller det kanske de kan, man fick helt klart mersmak, men nu ska det få smälta in och fylla mig ett tag framöver. För det här är glädje, riktig glädje.

Vardagsmat är inget för mig längre, att göra saker utan insats, det är som om jag glömt bort vad som betyder något. Men nu, nu ska jag försöka prioritera glädje och mitt eget välmående. Gå in för att lära mig nya saker och hitta min plats, för det är glädje, styrka, vänner och speciella händelser som behövs. Kanske har jag saknat för mycket, grubblat över framtiden för mycket, så mycket att jag glömt bort mig själv, alla andra som betyder något och vad som är viktigt. Varför har ingen kommit och slagit mig på käften? Gett mig en spark i baken och sagt, Kim vart är du påväg? Kanske hade det räckt. Men jag kräver ingenting av er, men jag önskar mig glädje, sällskap och lite stöd då och då. Men framförallt att ni säger till mig när jag är en dålig vän och blir alldeles för upptagen, för en timme i veckan med vännerna borde man hinna, annars är man ingen människa!

Så ge mig en förtjusande glädjerik födelsedag så är jag glad, för det är dom där små glädjestunderna man minns när allting förändras!

Bigger Hole to Fill


Är det höst eller vår eller är det sol och kall luft i mina lungor? Känns något som att det inte kommer bli vår, att snön retas med solen, och våren med mig. Jag vill ha vår! Jag vill cykla, lyssna på musik i mp3 och bli glad av att se alla glada kärleksfulla vårkänslor sprida sig! Jag behöver glad energi, nu, det är akut!

Men idag får jag nöja mig med att solen lyser. Att det blir Konsert på torsdag och att jag fyller 18 och ska ha kul på lördag!

And now you need to get things out of mind, it's time to make things right! 
Eller som Hivesarna sjunger: Got no time to spill!

Nothing to worry about

   Jag känner mig lite som snubben på det här omslaget, rätt konstig kortklippt frisyr, mustasch, ett stort och ett litet ögonbryn (det ena är riktigt buskigt) ett knarkaröga och ett kanske inte fullt så normalt, lite lagom skev mun, med ett lite sorgset uttryck och skägg. Ah, du läste rätt, det kunde ha kännts bättre.
   Kvällens öde ligger lite i luften, lusten att göra något är liten, men samtidigt skriker kroppen efter aktivitet och kreativitet. Kanske mest för att skingra tankarna och få ut något ur allt. För ibland går man bara rakt fram utan någon större inverkan, ser ut som ett avskalat russin och orkar inte riktigt le fast det är allt man egentligen vill.
   Huvudet sprängs av all hjärnaktivitet som pågår, Nationella prov hit, muntliga framställningar dit, en hel del matematik att bita i dessutom.
   Och så alla valen än en gång, nej, jag mår bra. Allt är fint. På lördag fyller jag 18 och jag har absolut ingen ålderskris. Jag vet precis vad jag ska göra och det kommer sluta allt annat än bra. Jag längtar absolut inte efter en riktig vår och glada känslor, ljumma parkkvällar utomhus. Inte ett dugg. Ironiskt var det sista här också, ganska mycket av det. (läs sista stycket)

Men på torsdag är det The Hives, och jag borde vara glad! Men det kanske jag är fast jag inte orkar släppa fram det. Eller så kommer ruset efteråt, så kan det vara. Den som väntar på något gott.......

Tick Tick Boom

Ge mig en bra morgondag så jag kan glömma den här dagen!


I do what I can

Ibland är det svårt att veta vad som är tillräckligt, vad som är på riktigt, vad man vill, varför man tappar kontrollen över sådant som kanske är det mest självklara, det enklaste i hela världen. Då får man försöka bita sig i tungan och ta sitt förnuft till fånga, det försökte jag börja med den här morgonen.
   För trots om helgen i stort har varit ovanligt bra och händelserik, finns det mycket som flyger omkring inuti hvuudet. Saker som aldrig riktigt verkar få någon rätsida, som tycks kunna kretsa runt i kaos för evigt. Men jag gör så gott jag kan, i vilket fall försöker jag inbilla mig det. Idag är det inte tillräckligt, det är det nog aldrig egentligen. För någonstans försvinner allt i kaos förvirring och min kontroll ligger i någon annans händer, jag följer bara rälsen åt det håll den leder. Undrar vad som skulle hända om jag valde riktning själv, skulle allt spåra ur då?
   Ganska troligt med tanke på alla omständigheter, och kanske inte alls, för mitt förnuft kanske är bättre än jag antyder. Men vilken skam det vore att upptäcka att man inte tagit tillvara på det i sånna fall, fast kanske är det precis vad jag gör, när det verkligen behövs. nothing change it

Hey ya!

Don't try to fight the feelin'

   Morgon med björnbärs-kräm-frukost, gitarrspelande och springtur var länge sedan, alldeles för länge sedan. Jag hade nog glömt bort hur gott det gör, det där lilla, hur det kan göra så mycket! Men så kommer man på det, och då slutar det förhoppningsvis med att det blir en god vana.
   Precis som jag hoppas att morgondagens spinningpass med Johanna ska kännas bra, för att bli en god vana. Ja, jag vill införa flera sådana, så kom med tänkbara förslag. Ett annat är att hälsa på esteten på Nyströmska på torsdagar!   Håller tummarna för mitt eget mod. Och så kanske det sista, men inte minsta, fast ändå kanske viktigaste på ett sätt, men inte fullt så viktigt som allt annat, är i vilket fall att försöka plugga ordentligt inför kommande prov/uppgifter, för där har det brustit lite på senaste tiden. Skäms på mig.
   Men ibland behöver man kanske bara nya goda vanor för att orka med de gamla vanliga, ganska uttjatade. Nu ska jag i vilket fall bege mig ut till landet och måla för fulla muggar resten av dagen! Kanske får vi se resultat vartefter ;)

From peoples heart


   Det blev en fin dag trots allt!
Foto-rundan med Maria & Troll blev lyckad trots blås och rastlösa fötter... Jag är nöjd med bilderna, hoppas Maria blir det med!
   Ridturen på X gick suveränt, han är en stjärna så mycket är sant! Jag skötte mig också ordentligt, vilket gav ett fullt godkänt resultat, nästan bästa sedan skadan.
   Prat med Mats har också förgyllt kvällen precis som smsande med Jessie :)
Men nu ska jag sova. ^^

Plötsligt händer det inte

Vad är det som händer? Det är svart, men knivar överallt. Rysningarna går genom kroppen som myror på parad. Det skakar, är det rummet eller jag? Försök slå bort tanken, växla kanal, tänk på något kul, något bra, vad som helst. Men inte knivar. Inga vassa blad.
   Det är så fruktansvärt otäckt att vakna ur mardrömmar, när de känns som den solklaraste verkligheten. Men hur kommer det sig att man drömmer om knivar egentligen? Det kanske hänger ihop med gårdagens inlägg, "blås upp mig och stick hål på mig".  Vi får väl hoppas på att det inte är värre än så. Fast jag vet inte vad jag tror idag.
   Allting velar, en resa långt härifrån är det enda jag önskar mig. Att komma iväg från vardagen, omgivningen, allt som sänker. Problemen som snurrar i huvudet och monstrena under min kudde. Men det händer väl inte?


Så får du mig ändå



blås upp mig och stick hål på mig
blås upp och stick hål på mig igen

Jag behöver spricka för att få ur mig allt det här, det rinner snart över, jag svär. Förvirringen tar fart, ångesten med såklart, vad betyder det för dig nu?
   Läste nyss bandsläppet från Hultsfred dessutom, kan det bli värre än att jag antagligen inte kommer vara där? Jag vill, men saken är att jag ju ska åka iväg på pilgrimsresa veckan efter och vad räcker pengarna till om man inte får något sommarjobb? Det är inte konstigt jag vill spricka.
   Måste plugga, men lusten finns inte någonstans. Öppnar böcker, sorterar, tittar ner, försvinner bort, springer iväg, kommer tillbaka, slår ihop, går ut, eller gör något helt annat. Det kommer sluta illa det här. Engelska analysen blir antagligen första arbetet sen jag började på Kunskap som blir inlämnat försent. Men ibland kan man inte göra så mycket mer än vänta på lusten. 
   Är så förbannat trött på att göra allt halvhjärtat, det har varit så alldeles för länge nu, med alldeles för mycket. Snart blir det fullt-krut-rut som gäller, inga fjösiga insatser som bara räcker halvvägs. För imorgon ska jag ut i skogen och fotografera med Maria, det behöver jag, innan jag ska kila ut till Xelipex och rida! Sen på tisdag har jag muntligt nationellt prov i svenska, och poetry slam i engelskan. Vi får väl se hur det går med tanke på min lust. Att inte göra någonting alls, förutom att spricka!


Never Let Me Down Again

Never want to come down
Never want to put my feet back down
On the ground

   Att såra och komma med dåliga ursäkter verkar ha blivit vardagsmat. Jag har tröttnat på det, för tänk efter själva, hur kul är det att äta samma mat 7 dagar i veckan, inte det minsta va? Efter en sådär två gånger vill man bara spotta ut allt, inte se det på ett tag, kasta det, ja ni vet nog hur det är själva.
   Visst jag är inget änglabarn själv och jag kanske kommer med ursäkter, men jag försöker åtminstone hur stressad jag än är, ett sms, en tanke, en fråga. Men tiden räcker inte alltid till allt man vill när man går i skolan tusen timmar om dygnet, körskola 2 timmar i veckan, häst hit och häst dit minst 3 dagar, dans där, träning här, måste fixa hemma, hålla tankarna i schack, planera hit, städa dit, vara allt och alla till lags. Är det konstigt att man bryter ihop och faller, att man inte hinner med, eller inte orkar när det väl blir en lucka, eller man är så trött att benen nästan viker sig och ögonen svider? 
   Snälla tänk efter, den där lilla ansträningen kanske inte betyder något för er, men den kan vara guld värld, kanske rent av räddar en från att spricka av all stress, kanske får än att sätta ner fötterna på jorden och tänka efter vad som verkligen betyder något.

Just want to say I'm sorry
for blaiming you.
I'm no sunshine, anymore?

You! Me! Dancing!

Det är fint att vara ute och gå i solen och tänka på frihet. Det är fint att börja skolan 13.30 en måndag. Det är fint att bli uppskattad av en fin vän. Helgen var fin och jag dansade, kanske inte fullt så mycket hela tiden, inte som vanligt i vilket fall. Men jag är glad och tacksam för det mesta idag, förutom vätskebristen som inte verkar vilja komma upp till normal balans då jag druckit minst 3 liter de senaste dagarna... Kanske är det nödvändigt ibland, men man blir så kissnödig och det känns lagom genant att springa på toan sjutusen gånger om dagen.

Inte fullt lika tacksam är jag för att min idrott krockar med samhällen på onsdagar, detta betyder att det inte blir full närvaro, vilket krävs i båda kurserna för betyg. Knepigt, enda lösningen blir att klona sig och vara på två ställen samtidigt, kan bli svårt med tanke på att verkligheten inte fungerar så. Detta betyder lärarsamtal imorgon för att lösa det hela, och min handledare ska vara schema läggare, skäms på honom. Fast jag är glad i vilket fall.

Men nu måste jag verkligen läsa ut min bok, har 200 sidor kvar och det är engelska boksamtal imorgon. Kan bli spännande det här, men nu börjar jag förstå innehållet och kan ta det till mig, om jag bara får ventilera ut allt annat emellanåt. Just nu önskar jag mest att det skulle komma ett samtal eller brev om besked angående sommarjobb med, plus ett förskott på lite pengar så garderoben kan förnyas. Får väl flörta lite med någon rik snubbe och hoppas på gensvar, så löser sig allt. Men jag har väl klarat utmaningar förr? Jo, det har jag visst det, det kan vi nu med, så det så.

And I've got my thoughts on you, and you, and you, and you.
And today I'm greatful. Thanks for being you.
And me.


Neonland

Helgens hemligheter och äventyr har lätt till vätskebrist. Hela kroppen skriker efter vatten, mera vatten, det spelar ingen roll att jag druckit närmre tre liter i rimliga mått mätt, under dagen. Mera vatten skriker magen!

Kanske slutas jag aldrig förundras över den här magnifika känslan som våren kommer med. Lättnad, ljus, glädje, frihet och så mycket annat. Press för skolan, klara betyg, förnya garderoben, vilken i år kräver att förnyas rejält då jag lyckats växa något enormt på längden till min stora förvåning. Ryggen är påväg tillbaka, jag kan nästan påstå att jag känner mig rak igen, lusten att röra på sig återkommer. Spring, lilla vän spring säger mina ben. Och det kommer jag göra också, så fort natten passerat och vätskebalansen övergått till det normala, då ska jag springa mig galet svettig och bara tänka på frihet!

För det är lite så det är nu, fritt, och man lär sig alltid något nytt, om så inte om sig själv så om något annat i ens närhet. Och mest av allt skäms jag för att jag inte ger dig tillräckligt med tid, för jag vet ju att vi mår bra av det, alldeles för bra, och det borde väl vi förtjäna framför alla måsten? Jo, så ska det få bli, men först ska jag lyckas laga min punkterade cykelslang, för mina fötter vill kompenseras med cykelåkande ibland, att gå runt hela staden ger ömma sulor, det är så onödigt, men kanske ett par nya skor kan göra susen. Vi får väl se, för det ska tiden räckas till den här veckan kan önskas, men så är det ju körskola, plugg, dans, och lite allt annat också. Men det går, det lärde mig den här veckans citat: Man hinner med hur mycket som helst, om man bara inte gör sig någon brådska.


Rymden i en låda

Faller bitar på plats eller är det illusioner?
Rymmer tiden, söker kraft i underliga situationer


Ibland är det som om mina fötter lättar, hämtar kraft någon annanstans ifrån, antagligen är det bara tillfälligt. Men jag kan gå så mycket längre, utan att ens känna efter, titta snett eller falla efter. Samlar allt inombords, skapar mod, trampar på. Skrik om jag går förbi, eller kanske lägger mig i, det är som en omedveten revolt mot att bli fri. Tankar på framtid, att uppfylla mål, finna en plats och skapa en värld. Det kräver mer tålamod och fokus än vad vi bär. Chansen att något ramlar snett är inte liten, därför finner jag inte tiden tillräcklig. Jag behöver mer än jag tror, och ibland saknar jag vissa delar av dessa behov väldigt väldigt mycket.

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

När vet man vilket som är vilket egentligen?

Allting är rörigt, luften går ur.
Upp och ner, i ur och skur.
Klarar allt med full kontroll,
måste välja vilken roll.
Passar den här,
var, hur och när?
Händer som på studs,
allt blir fullt av smuts.
Borde det vara rent,
vadå, nej, säg inte att det är försent!
Släpp allt, börja om på nytt,
nej, vi har aldrig flytt.
Bara kämpat med, i motgång,
allt och inget på en gång.
För att klara av sanningen
den som ingen vill veta av.
Så hur gör du för att klara dagen?

Hur vi klarar allt är ingen som vet, men vi lever med att göra rätt i vår värld, allt som är fel i er, men har ni funderat över att det ni tycker är fel kanske är det som är rätt? Hur vet man egentligen? Livet är aldrig lätt.
Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Det är nog den sannaste meningen, eller?

See The Sun

You can have everything
You can have love and lots of other things
To make you think

Jag har fått nog av valblanketter och allt vad studieplaner heter!

Ibland känns det som om jag vill skriva allting sådär otroligt bra och intressant att läsa, but it seems to don't wanna come out that way.. Everything is so bloody confusing that I can't handle it. Och jag vill be om ursäkt, men vem ska man ursäkta sig för i sin egen blogg egentligen, jag skriver väl vad jag vill. Fast nu blir det mer så att allt vill komma ut, så det blir inget kul alls, för det blir tråkigt. för allt är tråkigt. Förvirrande? Det är hela havet stormar i mitt huvud och antagligen speglar sig väl det i hur jag försöker skriva. Inget vettigt alls. Jag ger upp.

You're with me

Har ni tänkt på hur mycket ett litet ord kan orsaka i fel sammanhang? Det har jag, men jag kan hur som helst inte komma till det klara med vad som är rätt att använda när, eller varför man över huvudtaget kan missuppfatta något som kommer rakt inifrån hjärtat i största välmening. Kan ni? Fast å andra sidan kan de ju också leda till minst lika mycket gott, det kanske är den mest logiska förklaringen till allt, utan att jag kan se den.

Den här helgens utflykter och promenader har gjort gott, godare än andra delar. Men framför allt de få minuter jag spenderade med en fin vän idag, nej föresten, två fina vänner. En fyrbent och en som gör mig så otroligt imponerad och stolt. Som trots att världens största förvirring råder utesluter allt annat och bara fokuserar på att ta allting i ett svep rakt framåt och sprider blandade känslor, men mest av allt en otrolig lättnad tror jag. Att se hur du bara tar allt med fullt lugn och maximal kontroll, det gör mig så glad, så stark. Det gav så otroligt mycket konstigt nog, för det handlar inte ens om samma situation, ändå kom en hel del på sitt klara idag tack vare dig.

Engelska läsandet går trögt, men jag har tagit mig igenom ytterligare ett par kapitel och innan dagen är slut hoppas jag att boken är utläst, annars kan det bli bekymmer. Och sånna försöker vi göra allt för att undvika. Även läsa ut engelskaböcker med alldeles för många sidor. 380 stycken, närmare exakt.

Men så kan jag inte låta bli att tänka på att våren är nära, Mp3 ska laddas full med vårglad musik, jag ska samla energi och försöka sprida kärlek. Maybe this is something for us, to take notice of, every day.


Hey Little World



Jag kanske hoppar av glädje varje dag fram till den 26 :)

Get up

Upp ur sängen, på ett alldeles för bra humör!
Jippii jag är frisk tänkte jag och skuttade helt obekymrad ur sängen.
Kommer ut i köket och ska säga godmorgon då jag upptäcker till min stora fasa att stämbanden blivit drabbade, det enda som kommer ur min mun är ett hest gurglande ljud. Mysigt. Det var den glädjen. Fast är det inte rätt sexigt med superhes röst säger min hjärna till mig och jag går bekymmerlöst vidare på den vanliga morgonstigen.
Tills jag kommer på mig själv med att inte ha pluggat fullt så mycket på engelskan till idag som jag kanske borde ha gjort, då vi faktiskt har prov. Vilket förövrigt numera känns väldigt ovanligt, det är nästan så jag glömt bort hur det känns. Underligt, men sant. Bäst att sätta näsan i engelskapappren de närmaste timmarna, men först får det bli en upppiggande dusch!

Gårdagen blev förövrigt nästan för bra för att vara sann, målande, gitarrspel och en välbehövlig tur i naturen! Geggigt och blött men frisk luft till tusen, havsvindar och vågsus.

Angående veckan säger jag som Classe: " ibland måste man vara sjuk för att få något gjort" (han kanske inte riktigt utryckte det så, men aja) Det har iaf blivit endel småpysslande, när orken har varit framme. Städning av både garderob och lägenhet, målande och gitarrspelande för fulla muggar, sommarjobbssök, alldeles för många timmar sömn (fast det hör väl till när man har feber?) och alldeles för lite plugg. (är man sjuk så är man, då ska man inte plugga) trots detta har jag iaf fått ca 60 sidor av 380 lästa i min inte alls för roliga engelska bok från år 1906 :/ Det ska gå bra, det är en hel helg tills boksamtalen sätter fart :S Så nu vet ni vad jag gör i helgen förutom att vara ute i naturen och njuta av att våren är här! och alla dessa timmar i stallet jag måste ta ifatt för dessa två allt för snabbt passerande veckor.  

I shall be realeased

Yet I swear I see my reflection
Some place so high above this wall.
I see my light come shining
From the west unto the east.
Any day now, any day now,
I shall be released.


Calm Down Dearest

I remember what we're doing then but can't rememeber now
It's the past, it's the future but
I don't know how to carry on through the rights and wrongs
Kick it like we know the songs already


Det är rätt så tröttsamt att ha ett huvud svullet som en övermogen tomat, eller som en jäst yoghurt förpackning. Att försöka bli av med allting, genom att snyta sig 572 gånger om dagen och nysa ungefär lika mycket. Detta resulterar i att man försöker ligga i sängen, för att sova bort det mesta och slippa tänka på allt som måste göras. Men det slutar med att man ligger där och vänder allt ut och in tiotusentals gånger istället. Vilket kanske inte är precis vad manbehöver. Eller så är det precis vad det är.
    Val är det värsta jag vet, i alla former, för jag har aldrig någonting konkret jag vill eller är bra på. Ta det lugnt säger alla, men hur ska det gå till när man ser sin egen framtid rasa för sitt inre, bara för att man valde fel. Och har man gjort fel val en gång innan, (i mitt fall flera) så förvärras nästa val ytterligare eftersom man inte vill sätta sig själv i samma situation igen. Ändå slutar man där av någon dum anledning, kanske för att man just önskar allt annat.
    Höga förväntningar är också något som gör allt tusentals gånger värre. För blir det inte som man tänkt sig rasar allt, det är ju bara i drömmar det blir sådär bra. Att inte förståndet kan ta till sig det.

Please Please Please

Ge mig kraft tillbaka!

Huvudet vill rulla av, benen vika sig, magen hoppa ut och in, halsen sprida smärtan som nålar, musklerna strama åt samtidigt som allt vill bli svart och snurrigt, jag skakar och fryser. Nej, jag måste vara frisk. Det här är hemskt.
    Till råga på allt vaknar jag och tittar ut genom fönstret och ser snö falla ner över min våriga mark. Vad är det här? Det var ju meningen att det skulle bli vår, jag må bra och valen göras utan problem.
    Förvirring och förkyldning passar inte riktigt ihop, men det är allt jag behöver lösa just nu. Fast det kan ju ge mig lite tid att läsa min engelska bok och bara vara. Men man önskar ju att man fick tid för det under betydligt bättre omständigheter. Det här är bara tråkigt, jobbigt och gör ont.


Snö

Och hungern den sitter i rösten
inte i magen
därför är vi tysta om saken
och det är så
det är så

 
 

Det är så tyst, det lyser i färger, blått, rött, gult, grönt, lila, vitt, och så blir det mörkt, tonerna tar mig in i världar av drömmar, skapar lugn inombords, intstrumenten spelas, så fint så fint. Stämningen är magisk, kvällen är magisk. Och där framför oss på scenen står hon i sin blus så vit, med en kjol i svart och randiga tights, söt som socker och änglalik, jag tror jag drömmer. Men så når tonerna ut från hennes läppar och fångar mig i någonstans, allt lättas upp emellanåt, det är lite som en gåta, en saga. Det är svårt att ta på, men det finns där om man bara föreställer sig och släpper allt annat. Vackert var det, och jag blev glad, så otroligt lättad.
           


RSS 2.0