I'd Rather Dance With You

Even if I could hear what you said
I doubt my reply would be interesting for you to hear

Siluetter i den mörka natten, skuggor som härmar varje steg vi tar, den mystiska takten, trådarna som håller ihop allt, mjukheten, värmen, det starka trycket, susen i öronen, rösterna i allt vimmlet, jag behöver det nu. Komma bort från allt, bara få röra bort allt under dans i ett par timmar, med toner som dövar allt, verkar som en renande kur, behöver komma ut, känna lukten av friheten, andas djupt och friskt.

Allt stakar sig, håller sig kvar, etsar sig fast, det blir trassligt, men det känns inte som om det syns, som om det märks, allt som hörs är orden som lämnar munnen, för att kanske aldrig nå fram, aldrig tas in, inte bli tagen på allvar, klart det, när man ändå inte har mycket vettigt att säga. Det är en ny röst som talar, som får mina ord att försvinna i luften, ut i ingenstans. Bara vill bort, ut, andas, frisk luft. Fri värld. Vill se siluetterna från vattnet röra sig ut bland klipporna, fångar upp vågorna och speglar solen, molnen och alla fåglarna, vindens sus i träden, fuktens lukt som doftar av berg, mossa, hav och tång. Vill minnas, allt helst, nu på en gång.

Take me out tonight...


Kommentarer
Postat av: Joliners

Jag önskar mig en fin dag och kväll (: Det är precis vad jag önskar mig. Är du ensam i er lägenhet? Det kan bli möjligt att vara hos mig, men då orkar jag inte ordna någonting, det sa jag ju, så då får det liksom skötas av andra :) Funderade på om vi skulle spela kubb i någon park under dagen, ifall någon har kubb, och är med på det. Har du?

2009-09-24 @ 13:57:41
URL: http://banggoesthattheory.blogg.se/
Postat av: Joliners

om vi ska vara hos mig kan du gärna få låtsas att du bor här & vara lite fixa, sånt är du bra på.

2009-09-24 @ 15:20:48
URL: http://banggoesthattheory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0