Hold Me Like You Used To

Tonerna går i andra tonarter nu, dom hoppar med vilda språng, inte alls sådär fint och harmoniskt som tidigare. Går inte kontrollera vart fingrarna spelar, allt rusar runt, fort går det, eller så händer det absolut ingenting. Allt står still, framkallar panikattacker, hur ska något lätt kunna bli så svårt. Ställ dig upp, höj din röst, be dem lyssna, det är du värd. Men hela tiden kommer något emellan, en annan röst, en annan ton, dom hör inte, det susar bara förbi. Du finns inte mer än i bakgrunden, som en betraktare till allt, som en vägg, en spegel, du ser allt men kan inte medverka, du hör allt men kan inte prata, dina ord når inte fram, dom är av ett annat slag. En annan melodi.

Det är lite som att sväva, eller bli fastbunden, man hör allt, man ser allt och känner, men det är vagt, minnet är inte tydligt någonstans. Det snurrar som i karusellerna, högt först, sen lågt, sen ännu högre, man går runt på vingliga ben, stakande tar man sig framåt när man väl kommit loss. Det går om man vill, men så försvinner allt in i dimma, inte riktigt klart nog att se eller höra alls egentligen. Det bara är, allt bara är. Det känns inte, bara finns. Tomt och otäckt. Så blir allt svart och man undrar vart man tagit vägen. Så hör man de där tonerna, som väcker någonting starkt inombords, längtan tillbaka till dess ursprung. Något som alltid funnits, men som inte längre finns.

Time make it all change...

Kommentarer
Postat av: linneasundberg

Självklart kan jag det sötnos!

2009-09-25 @ 17:00:02
URL: http://linneaasundberg.blogg.se/
Postat av: Joliners

men oj då, det hade kanske inte varit så bra, det blir ju en del folk! Men om du hjälper mig att fixa och så, och vi ses tidigare, och vi försöker kanske kubba med någon (: Så, är vi hos mig då? Men, hade inte planerat att fixa alldeles massor vetruju. Vi rings ju och så, eller gå in på msn om du får chansen! Kolla gärna om du har någon överdel som skulle kunna passa och som du vill låna ut till mina höga jeansshorts (: <3

2009-09-25 @ 22:52:57
URL: http://banggoesthattheory.blogg.se/
Postat av: linneasundberg

Vi bestämmer en dag så kör vi :)

2009-09-26 @ 11:22:21
URL: http://linneaasundberg.blogg.se/
Postat av: linneasundberg

vecka 40 är helt fullbokad för mig, menar du vecka 40 eller 41?

2009-09-27 @ 13:40:24
URL: http://linneaasundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0