Om vi blundar

Och om vi blundar, om vi håller
Om vi håller så hårt som vi kan
Så kanske allt det svåra, allt det
Svarta, allt det där som höll oss isär
Plötsligt håller oss ihop

Det var nog precis så vi gjorde idag, för allt går så förvånansvärt lätt. Jag är glad med er, tror på er, håller tummarna för att det går ännu mera framåt, för det är en enorm skillnad på då och nu, och det handlar bara om några månader. Så himla skönt att komma till ro och lära sig acceptera det som är, att försöka uppskatta de tillfällen som bjuds. Precis vad som behövdes.

Liksom hoppträningen med Exellent, som verkligen lever upp till sitt namn, han är super på alla sätt och vis! Det är värmande att känna den kärleksfulla mulen buffa en i sidan, letandes efter morötter, mysandet i håret bara för att han är så glad och nöjd. Att vi hittar varandra och kan stötta när det inte riktigt går för den andra, perfekt kombination vilket resulterar i ett strålande resultat, härligt!

Det är bara sommarlovet som saknas för att allt ska kännas komplett, att livet ska kunna spenderas så som man vill ha det. Men nu är det inte långt kvar, bara 2 samhällsarbeten, ett matte nationellt prov och en statestikuppgift kvar, sen, då är det klart, det andra året på gymnasiet. Det är sjukt vad tiden har gått fort och hur mycket som har hänt, inte undra på att man varit utmattad och deppig mellan varven. Men det lättar, så himla skönt, att verkligen känna att man är glad igen.
Jag önskar bara jag kunde ha kraften att visa alla, träffa alla och förverkliga allt jag drömmer om.

One day it will come.
I will have time.
I'm going to show.
How much you mean to me.
Cause you really do.
A  lot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0