Take it or leave it

Idag är idag,
Igår är igår
Imorgon är imorgon.

Idag är jag lite piggare, orkade palla mig iväg hemmifrån imorse även om det då kändes som att det skulle bli en omöjlig dag. Men jag tog mig upp till mormor med spårvagnen, pratade ett par timmar, åkte spårvagnen till gymnastikgatan och gick in på de geers reception för att avskriva mig, lämnade in böckerna till biblioteket och pratade ett par få minuter med Linnéa. Sen lämnade jag den skolan för gott.
Efter det traskade jag iväg mot mammas jobb, där jag mötte henne för att traska vidare mot biblioteket och äta lunch. Blev en paj med spenat och nötter, ganska äcklig faktiskt. Men magen blev mätt, styrkan infann sig och jag kunde följa med mamma upp på kontoret. Där satt jag i ca 40 minuter och pluggade matte, har lite att jobba ifatt nu.. Så jag var ovanligt effektiv, ungefär en sådär 15 tal på 40 minuter- det är inte likt mig.. Vanligtvis blir det ungefär 5 kanske på en lektion, och de är längre en 40 minuter vill jag lova.
Aja, till klockan två pallade jag mig ner för trapporna och ut genom dörren- in på Barberarn, som ligger mitt emot mammas jobb. Satt och väntade några minuter- sen var det min tur.
Hon tvättade, klippte, färgade, plattade, sprayade.Sen var det klart. Och en ny flicka gick till bussen för att åka hem.
Och där är hon nu, men eftersom hon inte har varit i stallet på mer än en vecka så ska hon nu sticka iväg dit :)

Egentligen tänkte jag skriva lite om igår och imorgon också men det tar vi en annan dag.. Hej svejjs!

NOAK <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Din åsikt:

Trackback
RSS 2.0